01 مارس

تغذیه در بارداری

تغذیه در بارداری

تغذیه در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، بسیاری از زنان با ورود به دوران بارداری این تصور را دارند که باید به جای دو نفر غذا بخورند و طبق عادات و رسومات قدیم تمامی مواد غذایی که دوست دارند را مصرف کنند . مصرف برخی از مواد غذایی دراین دوره توصیه می شود و بر خلاف آن نیز برخی از مواد غذایی را نمی توان مصرف کرد ، زیرا ممکن است که به جنین صدمه وارد شود و سلامت مادر را به مخاطره بیاندازد . خوردن برخی از غذاها در دوران بارداری ممنوع می باشد .این مواد غذایی را در دوران بارداری مصرف نکنید. تغذیه در بارداری

  • پنیر های نرم

به یاد داشته باشید که پنیر های نرم مانند فتا در طول دوره ی بارداری می تواند مخاطره ساز باشد ، پنیر هایی که با شیر غیر پاستوریزه تهیه می شوند ممکن است که حاوی باکتری لیستریا باشد ، این ماده باعث می شود که خطر سقط جنین در دوران بارداری حیات جنین را تهدید می کند ، همچنین این مورد می تواند زایمان زودرس و مرگ جنین را در پی داشته باشد . دقت داشته باشید که باید پنیر های پاستوریزه مصرف کنید و حتما کلمه ی پاستوریزه روی آن درج شده باشد .

  • خوردن تخم مرغ خام

خوردن زرده ی تخم مرغ خام همراه با شیر یا غذاهای دیگر ممنوع می باشد و در واقع یک عمل خطرناک است . در طول دوران بارداری به یاد داشته باشید که تخم مرغ نپخته یا گوشت مرغی که خوب پخته نشده باشد، به خصوص جوجه کباب، حاوی میکروبی به نام سالمونلا هستند. این میکروب برای خود مرغ ضرری ندارد اما با ورود به بدن انسان و مخصوصا زنان باردار مخاطره ساز خواهد شد . در طی دوران بارداری توصیه می شود که از مصرف تخم مرغ عسلی یا نیمرویی که زرده ی آن به خوبی پخته نشده است نیز خودداری نمایید.در ادامه باید از مصرف سس مایونز نیز پرهیز کنید زیرا این ماده ی غذایی نیز دارای مقدار زیادی تخم مرغ نپخته است.

با تشکر، مدیریت سایت دکتر ثقفی

درباره نویسنده

متخصص زنان و زایمان | متخصص زنان و زایمان قزوین
دکتر هدیه ثقفی متخصص زنان ،زایمان و نازایی در قزوین فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام زایمان طبیعی | زایمان سزارین | IVF | درمان ناباروری | مشاوره بارداری و ... 02833230360

پاسخ

شش − 4 =